Selçuk Ecza Deposunun 59. Kuruluş Yıl Dönümümüzü Kutluyoruz

Haberler

  • 06-04-2023
    2022 Mali̇ Yılı Genel Kurulu 06.04.2023 Tari̇hi̇nde Yapılmıştır. devamı
  • 06-03-2023
    Selçuk Ecza Deposu Ti̇caret Ve Sanayi̇ A.ş. 2022 Mali̇ Yılı Olağan Genel Kurul D.. devamı
  • 05-01-2023
    29.12.2022 Tari̇hi̇nde Onaylanmış İhraç Belgesi̇ Ve Eki̇ devamı
Tarih: 27-10-2017

Selçuk Ecza Deposunun 59. Kuruluş Yıl Dönümümüzü Kutluyoruz

Merhabalar,

Bundan tam 59 yıl önce kurulan, o zaman için “yerel” kimliği taşıyan ve tek amacı iyi hizmet sunmak olan bir şirketin, Türkiye’de sektörünün lideri ve yurt dışında tanınıp güvenilen bir kurum haline gelmesinden büyük bir gurur duyuyorum. Günümüzün koşullarında, şirketler için 59 yıl çok önemli ve uzunca bir zaman dilimi. İşte Selçuk Ecza Deposu da 59. yaşına ulaşabilen nadir şirketlerden biri.

Bütün o yılları özetleyin deseniz, size Selçuk Ecza Deposu denince ilk akla gelen sade ama içeriği zengin üç kelimeyle yanıt veririm; güven, denge ve istikrar… Selçuk Ecza Deposu’nu bu günlere ulaştıran asıl olarak güvendir. Çevremizde bize hep destek olan, iyi niyetle hedeflerimizi kendi hedefleri olarak belirleyen, aynı heyecanları içlerinde duyarak gelişmeye, ilerlemeye, başarmaya odaklanan insanlarla bir arada bulunmasaydık, birlikte iş yaptığımız insanlara o duyguyu veremeseydik, zoru başaramaz, bu kadar yıl ayakta kalamazdık. Bu güven duygusu çok şükür ki iş yaptığımız her alanda ve herkesle “karşılıklı” olarak yaşanmıştır.

10 Ekim 1958’de Konya’da Selçuk Ecza Deposu kurulurken birincil hedef, Türkiye’nin sağlık alanındaki eksikliklerini bir nebze de olsa gidermekti. Saygı ve rahmetle andığım, her şeyimizi borçlu olduğumuz Sayın Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu ile kayınpederi Mustafa Karpuzcu, kayınbiraderleri Nazım Karpuzcu ve Nevzat Karpuzcu… Ermenek Noterliği’nde 10 Ekim 1958 tarih ve 1055 sayılı mukavele ile Selçuk Ecza Deposu Kolektif Şirketi’ni kurdular. Yıllar yılları kovaladı ve Selçuk Ecza Deposu her türlü ilişkide dengeyi gözeterek ve istikrarlı büyümeyi hedefleyerek bu günlere ulaştı. Türkiye’nin ekonomik açıdan en zorlu dönemlerini başarıyla atlattı.

Güvene dayalı, dengeli ve istikrarlı bu büyüme 59 yılda Selçuk Ecza Deposu’nun ulaştığı noktayı da göstermekte, sadece benim için değil Türk sağlık sektörünün tüm bileşenleri ve iş dünyası için de büyük bir övünç kaynağı. Sizlerle bu 59 altın yılı paylaştığımız için mutluluk, gurur ve onur duyuyorum. Hepinize gerek şahsım, gerekse Selçuk Ecza Deposu ailesi adına yürekten teşekkür ederim.

 

Sonay Gürgen

Selçuk ve AS Ecza Depoları

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Diğer Haberler
Selçuk Mail
|
Bilgi Toplumu Hizmetleri