Selçuk Ecza Deposu 57. Yıl Mesajı

Haberler

  • 06-04-2023
    2022 Mali̇ Yılı Genel Kurulu 06.04.2023 Tari̇hi̇nde Yapılmıştır. devamı
  • 06-03-2023
    Selçuk Ecza Deposu Ti̇caret Ve Sanayi̇ A.ş. 2022 Mali̇ Yılı Olağan Genel Kurul D.. devamı
  • 05-01-2023
    29.12.2022 Tari̇hi̇nde Onaylanmış İhraç Belgesi̇ Ve Eki̇ devamı
Tarih: 10-10-2015

Selçuk Ecza Deposu 57. Yıl Mesajı

Değerli Selçuk Ecza Deposu Çalışanlarımız, Dostlarımız,

10 Ekim 1958 yılında, rahmetli Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu önderliğinde kurulan Selçuk Ecza Deposu’nun 57. kuruluş yılını kutluyor olmanın gururunu sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyorum.

Kurucumuz rahmetli Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’ndan devraldığımız Selçuk Ecza Deposu’nu onun attığı sağlam temeller üzerinde yükselterek bugün Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alan ve ilaç dağıtım sektörünün lideri olan Selçuk Ecza Deposu’nun 57. yılına “güven, denge ve istikrar” içinde ulaşmasından dolayı ayrı bir gurur duymaktayız.

Şirketimizin 57. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kendisine bir kez daha Tanrıdan rahmet diliyor, Selçuk Ecza Deposu’nu bugünlere ulaştırması ve Türkiye ilaç dağıtım sektörüne yaptığı katkılar nedeniyle, şahsım, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Rahmetli Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu bizlere sadece Türkiye’nin en büyük ilaç dağıtım şirketini emanet etmedi, o bizlere Türkiye için daha sağlıklı bir gelecek miras bıraktı. Onun bu emanetine sahip çıkmak, Türkiye’nin Sağlık Deposu olmayı sürdürmek için bu emaneti daha ilerilere taşımak bizlerin en büyük görevidir.

Bugün ve bundan sonra daRahmetli Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun Selçuk Ecza Deposu için çizdiği rotada, onun koyduğu hedeflere ulaşma yolunda yürümeye, ilaç dağıtım sektöründeki görevlerimizi sürdürmeye, eczacılarımızın, ilaç sanayicilerimizin dostu olmaya, sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye, kısacası ülkemize hizmet etmeye durmaksızın devam edeceğiz.

 

Saygılarımla,

Sonay Gürgen

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Diğer Haberler
Selçuk Mail
|
Bilgi Toplumu Hizmetleri